Skip to main content

Maire Taska

Konstellatsioonid ja autorikursused

Maire Taska-koolitaja

Kontaktid:

Telefon: +372 53 302 773
E-mail: maire@konstellatsioonid.com
www.konstellatsioonid.com

Olen tänaseks teinud tuhandeid konstellatsioonitöid ja armastan väga oma tööd. Jõudsin süsteemse teraapia ja konstellatsioonimeetodini, kui poja hukkumise järel abi otsisin. Reisin Indiasse, kohtusin inimestega, kes soovitasid mul minna „Tunne ennast ja teisi“ kursusele.
Saatsin sinna esialgu oma tütre Helena, kuna leidsin, et talle on sellist kursust rohkem vaja. Nähes aga sõna otseses mõttes mu silme all tütres toimunud muutust, otsustasin ka kursuse läbida. Kõike ise kogedes ja nähes, mida see kursus inimestele annab, kasvas soov ja mõte samasugusest eestikeelsest kursusest. Seetõttu läksin õppima kursuse „Tunne ennast ja teisi“ treeneriks. Kursuse ja järgneva treenerikoolituse jooksul tutvusin ka konstellatsiooni- meetodiga ja alustasin paralleelselt perekonstellööri õpinguid Riias. Alates 2007. aastast olen töötanud süsteemse paigutaja ehk konstellöörina ning teen jätkuvalt oma tööd suure armastuse ja naudinguga.

Kasutan oma töös erinevaid tehnikaid ja meetodeid: perekonstellatsioonid, organisatsioonikonstellatsioonid, töö assotsiatiivsete kaartidega, töö ankrutega, muinasjutu- ja artteraapia, psühhokatalüüs. Olen isiksuse kasvu kursuste treener („Tunne ennast ja teisi“, „Mees ja naine“) ning juhendan erinevatel teemadel konstellatsioonipõhiseid kursusi ja töötubasid. Õpetan ja tutvustan oma loengutel süsteemsest mõtlemist, sellest lähtuvaid põhimõtteid ja reegleid, pere- ja organisatsioonikonstellatsioone. Viin läbi grupikonstellatsioone ning võtan vastu individuaalnõustamisele.

Minu õpingutee:

2015 – organisatsiooni konstellöör (Moskva Süsteemsete Lahenduste Instituut)
2010 – muinasjutu teraapia hariduses, psühholoogilises nõustamises ja äris (Praktilise Psühholoogia Instituut IMATON, Peterburg)
2009 – perekonstellöör (Moskva Süsteemsete Lahenduste Instituut)
1982 – ravikehakultuuri instruktor
1982 – ratsaspordi treeneri eriala (Kiievi Kehakultuuri Instituut)
Tallinna 46. Keskkoo

Artiklid Maire Taskaga:

GoodNews: Maire Taska kursus raha energiast vaatab……Loe SIIT
GoodNews: Maire Taska kursus näitab suhete seost ……Loe SIIT
Telegram: Konstellatsioon õpetab ennast paremini tajuma Loe SIIT
Naine24: Maire Taska: me ei märka isegi seda, et meil on hing sees, vaimust rääkimata Loe SIIT
GoodNews: PÕNEV INTERVJUU!
Maire Taska: konstellatsioonidest tuleb tihti välja, et me ei tajugi iseennast Loe SIIT
GoodNews: Maire Taska viib tarokaartidega läbi konstellatsiooni,
mis avab inimesele pääsu omaenda saladuste juurde Loe SIIT
Elu24: Tahad elada külluses? Mine «Rahaenergia» seminarile! Loe SIIT
Goodnews: INTERVJUU! Maire Taska kursus raha energiast vaatab sügavuti sidemeid minevikuga Loe SIIT
GoodNews: Müüdid ja muinasjutud mõjutavad meid rohkem kui otsesed sõnad Loe SIIT
GoodNews: Terapeut annab vastuse – kuidas mõista surma ja toime tulla leinaga? Loe SIIT

Toimuvad kursused:

Rahaenergiate vabastamine

Raha on üks energiavormidest, mis meid mõjutab – tahame ju elada külluses. Rahaenergia sisaldab endas erinevaid tundeid: armastus, võim, hirm, viha ja palju teisi meid mõjutavaid emotsioone.

Hing, keha ja vaim

Nägemus hingest, vaimust ja kehast on igal inimesel erinev, kuid vaimuga kohtuda on võimalik ainult siis, kui on olemas side oma hingega.

Konstellatsioonid läbi muinasjuttude

Kõik müüdid ja muinasjutud mõjutavad meid rohkem kui otsesed sõnad. Meie lemmikmuinasjutt on meie elu stsenaarium, mille järgi loome alateadlikult oma elu.

Kohtumine väikese iseendaga

Inimese elurõõm peitub tema väikeses minas ning on seotud sisemise lapsega. Sisemine laps on meiega kogu meie elu, kuid sageli me ei näe teda enam, oleme ta unustanud ja tähelepanuta jätnud.

Konstellatsioonid läbi Tarot kaartide

Tarot 22 suure orkaani kaarti on seotud inimese erinevate arenguetappidega ja sügavalt arhetüüpsed. Iga kaart mida inimene tõmbab, toob välja antud ajahetke arenguetapi ja sügavad takistused, mis ei lase elus edasi liikuda.